Advies van een SEO Specialist over uw vindbaarheid

Na jaren lang bovenaan in Google te hebben gestaan voor belangrijke zoekwoorden, bent u helaas gezakt. Het SEO bedrijf waar u zaken mee doet kan het probleem na maanden niet oplossen, en u betaald u blauw aan Adwords kosten. Geen probleem natuurlijk, maar u wilt ook organisch vindbaar blijven. Dit zorgt voor een groter bereik, en een andere doelgroep. Alhoewel sommige mensen zullen beweren dat SEO niet meer werkt, is dit grote onzin.

Met goed advies van een SEO Consultant kunt u weer bovenaan in Google komen. Op de posities die u verdiend. Voor zowel grote als kleine projecten is het belangrijk om goed advies te krijgen. Met een aanpassing aan uw website structuur + effectieve linkbuilding is het zeker mogelijk om uw posities weer terug te bemachtigen. Als u wilt weten wie een goede consultant is, kunt u heel gemakkelijk uitzoeken. Zoek gewoon eens in Google naar dergelijke termen. Een goede consultant zal bovenaan in Google verschijnen.

Wat is belangrijk bij een consultant?

zoekmachineVeel mensen zullen in eerste instantie kijken naar de prijs die een consultant rekent. Dit is wel het laatste wat u moet doen. Een goede consultant is zeker niet goedkoop. Zoekmachine optimalisatie is een zeer specialistische kennis, en deze kennis is veel geld waard. Vraag daarom altijd om referenties en resultaten. Een goede specialist zal u dit zeker laten zien.

Ook is het belangrijk dat u weet van wat voor soort technieken de consultant gebruik maakt. Als hij gebruik maakt van whitehat technieken bent u in principe veilig voor updates van Google. Het is echter nooit een garantie, dus zorg dat u daar wel rekening mee blijft houden.

Effectieve en kwalitatieve links

Linkbuilding is een zeer specialistische klus. Zoals u wellicht weet kan de Google Penguin u straffen voor links naar uw website. De specialist linkbuilding kan u helpen aan goede kwaliteit links met hoge autoriteit. Op deze manier wordt er veel waarde aan uw website doorgegeven